Преди няколко месеца Долф Лундгрен реши да разкрие, че от осем

...
Преди няколко месеца Долф Лундгрен реши да разкрие, че от осем
Коментари Харесай

Как живее Долф Лундгрен след тежката диагноза

Преди няколко месеца Долф Лундгрен реши да разкрие, че от осем години се бори с рак на бъбреците. И през цялото това време е пазил персоналната си борба в загадка.
 Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори към този момент осем години
Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори към този момент осем години

Актьорът споделя за премеждията си

Агресивното лекуване на болестта е дало резултат и раковите образования са били повлияни. Но през 2021 година лекарите откриват израстък в черния дроб на артиста. Тогава лекарите му дават единствено още няколко месеца живот, тъй като считат, че ракът в във заключителен стадии.

Долф Лундгрен обаче не се отчайва и отхвърля и търси второ мнение. То се оказва напълно друго от първото. След назначено лекуване артистът твърди, че се усеща по-добре от всеки път.

Пред Entertainment Tonight Лундгрен споделя, че сега живее изцяло естествен живот. " Все още одобрявам медикаменти перорално, само че не ми пречат изключително. Искам да кажа, че няма странични резултати. Всеки ден за мен е благословия и в действителност му се любувам и се усещам доста добре от това. "

През лятото артистът се ожени за много по-младата си половинка Ема Крокдал на интимна гала на остров Миконос. Сватба, която е била отсрочена във времето. И поради обстоятелството, че болестта му се е върнало, и поради пандемията. 
 Коя е Ема Крокдал - младата брачна половинка на Долф Лундгрен
Коя е Ема Крокдал - младата брачна половинка на Долф Лундгрен

Ето какво знаем за нея

" Тогава преминахме през COVID-19. И по-късно желаех да видя по какъв начин работят тези лекувания. Но всичко изглеждаше наред. И по този начин това лято, в Миконос в Гърция, най-сетне се оженихме и това в действителност беше дребна женитба. Няколко другари. Беше в действителност хубаво ", добавя още Долф Лундгрен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР